Rygestop CD LÆR AT RYGE...din sidste cigaret

 
 
   
 

Hypnose og Coaching

Coaching er specielt velegnet til at opnå konkrete mål, f.eks. at blive røgfri. Målet kunne også være at få ønskejobbet eller at opnå vægttab, leve det liv du ønsker eller noget helt andet. Hvad ønsker du at opnå?

Du har, som udgangspunkt de ressourcer der skal til for at opnå det du vil, men ind imellem er vi måske ikke i stand til at komme i kontakt med de ressourcer, måske fordi vores fokus er et andet sted. Hvad er vigtigt for dig?

Ved hjælp af en nærværende coaching vil du blandt andet blive endnu mere afklaret og bevidst om, hvad der er dine vigtigste værdier, dine prioriteringer og hvordan du bruger dit sinds naturlige motivationsstrategier til at opnå det du ønsker. Hvordan motiveres du?

I forbindelse med en coaching, arbejder jeg med dit kreative sind og afslutter typisk vis med hypnose for at fordybe og forankre de hensigtsmæssige processer.

 

"Det er i nuet at du skaber det du ønsker"

"Du kan gøre det nu"

Jeg er certificeret NLP master, og er uddannet idrætslærer og rygestopinstruktør og har mangeårig erfaring med coaching og mental træning blandt andet fra rygestopkurser, idrætsundervisning, personlig coaching og som konsulent for HR-branchen.

Pris: 600 kr. pr. time

   
 

GRØNBORG, Krusågade 28, 1tv., 1719 København V
Tlf: 2691 6651, email: info@rygestopcd.dk